Ponedjeljak, 25 Septembra, 2023

Osvježeni Kadjar u prodaji

U Renault koncesijama širom BiH dostupna je redizajnirana verzija SUV modela Kadjar koji je u novom ruhu prepoznatljiv po novom dizajnerskom potpisu dnevnih LED svjetala sa C formom. Model koji je lansiran 2015. godine, prodat je u preko 450.000 jedinica; Faza 2 je stilski dotjeranija, iznutra plemenitija, te pogonjena potpuno novom gamom agregata posljednje generacije.
Nova forma i pozicija 7-inčnog multimedijalnog touch ekrana i novodizajniranog kontrolnog panela automatskog klima uređaja daju novu dimenziju praktičnosti i intuitivnog korištenja u enterijeru osvježenog Kadjara.
Razvijene u saradnji sa Daimlerom, nove pogonske jedinice u ponudi su 1.4 TCe GPF sa 140 KS i 1.4 TCe GPF sa 160 KS uz ručni sa šest stepeni ili EDC automatski mijenjač sa sedam stepeni prenosa, kao i Blue dCi dizelaši od 115 i 150 KS. Jači dizelski agregat jedini je dostupan sa pogonom na sve točkove.
U mreži Renault koncesionara u BiH dostupne su verzije: Life, Limited, Bose Edition i Black Edition. Bogato opremljeni Life TCe 140 košta primamljivih 37.300 KM do registracije.

Možda vas zanima

Nedavno objavljeno