Ponedjeljak, 15 Jula, 2024

NOVI CITROËN C3: SADA SA VIŠE OSOBNOSTI I UDOBNOSTI

Karizmatični i šarmantni C3, od sada u “novom ruhu” nastavlja svoju ofanzivu u svom segmentu, jačajući jedinstveni dizajn, osebujan šarm i opremu bez premca. Model koji je marki dao novi pogon i energiju u 2016. i od tada se svidio kupacima širom svijeta te je prodat u više od 750 000 jedinica.

  • Novi dizajn koji će poboljšati razliku . Svojim stilom i jedinstvenim oblikom, Novi Citroën C3 i dalje će tresti tržište. Odvažni stil novog prednjeg dijela , koji odslikava novi potpis marke, inspirisan je konceptom CXPERIENCE. Novi C3 dobija i nova LED svijetla, nove 17-inčne alu felne i novo dizajniran Airbump ® koji mu pruža impresivan novi izgled.
  • Prošireni potencijal prilagođavanja : „Inspiriran vama“, Citroën omogućava svima da svoj automobil prilagode željenom stilu. Asortiman prilagodbe za novi C3 proširio se na 97 kombinacija, nudeći izbor koordiniranih paketa boja usredotočenih na četiri boje krova, zajedno s novim bojama karoserije (Elixir Red & Spring Blue), novim vanjskim oblogama i potpuno novom ‘Techwood’ unutrašnjošću. Citroën C3 najavljuje efikasne i ekonomične motore najnovije generacije certificirane u skladu sa Euro 6 standardom o emisijama: 3-cilindrični PureTech 83 benzin sa 5-stupanjski ručni mjenjačem te PureTech 110 sa 6-stupanjski ručni mjenjačem. Dizel BlueHDi 100 opremljen 5-stepenim ručnim mjenjačem. Pored toga, za sve veću fleksibilnost i bezbrižnost za volanom, novi C3 dostupan je i sa automatskim menjačem -PureTech 110 EAT6 Auto.

Možda vas zanima

Nedavno objavljeno