Renaultov brend MOBILIZE predstavlja Mobilize Limo

Renault

Za Francuze je sve u elektrifikaciji. Mégane E-Tech Electric će imati svjetsku premijeru. Osim toga, francuski proizvođač automobila predstavit će i prototip R5 (sa snažnim retro utjecajem malog automobila 80-ih) i njegovu paletu E-Tech.

Menage e tech

Renaultov brend MOBILIZE predstavlja Mobilize Limo, svoj prvi model osobnog automobila za individualni prijevoz putnika. Četvorovratna limuzina sa isključivo pogonom na baterije bit će ponuđena komercijalnim i privatnim uslugama vožnje na odabranim međunarodnim tržištima po fleksibilnim cijenama kao potpuni paket mobilnosti i usluga.

 

Renault-5-prototip

Cupra

Seatov sportski brend predstavlja konceptni automobil koji kombinira potpuno električnu vožnju, održivost i performanse sa ,, uzbudljivom “estetikom virtualnog svijeta. Prva slika prikazuje ogroman stražnji spojler. Osim toga, Cupra će najvjerovatnije dovesti sportski automobil Born u Minhen Sa sportskim stilom i do 231 KS.

CUPRA Born

Ford

U Münchenu će kompanija sa sjedištem u Kölnu ekskluzivno predstavljati elektrificirana vozila, kao što su električni Mustang Mach-E na baterije, Kuga plug-in hibrid (PHEV) ili Puma s blagim hibridom. Ali fokus je na Ford Mustang Mach-E GT, najmoćnijoj verziji potpuno električne Mustang Mach-E serije sa 487 KS. Što se tiče obrtnog momenta, GT nadmašuje sve serijske modele koje je Ford do sada ponudio u Evropi. 860 Nm katapultira električnog diva od 0 do 100 km/h za 3,7 sekundi. S kapacitetom baterije od 98,7 kWh trebalo bi omogućiti do 500 kilometara vožnje.

Ford Mustang Mach-E GT

Volkswagen

Novi T7, obnovljeni Polo, Taigo mali SUV kupe i ID. asortiman će gotovo sigurno biti izložen na izložbi IAA MOBILITY. Više detalja tek slijedi – bit će predstavljen i ID.5, kupe varijanta ID.4: kao sportski GTX, ali još uvijek u kamuflaži.

VW T7 Multivan 2021