Petak, 23 Februara, 2024

Bentley Mulliner predstavilja paket kolekcija po narudžbi

Bentley Mulliner će predstaviti paket kolekcija po narudžbi za američke kupce, odražavajući sve veću potražnju za ekskluzivno naručenim Bentleyjima. Američki trgovci na malo blisko su sarađivali sa Bentley Mulliner-om kako bi za svoje klijente pripremili brojne grand tourere po narudžbi, od kojih svaki koristi Mullinerov osobni vodič za puštanje u rad kako bi kreirao prekrasne i jedinstvene Bentleye.

Svaka od tri nove kolekcije se fokusira na određenu temu:

  • Kolekcija Mulliner Nauticis, koja bi trebala biti predstavljena na sajmu nautičara u Fort Lauderdaleu krajem oktobra, uključuje četiri Continental GT V8 kabrioleta zasnovana na temi jahte. Bentley trgovac sa sjedištem u Fort Lauderdaleu naručio je Nauticis kolekciju koja se sastoji od četiri Continental GT V8 kabrioleta ofarbana u egejsko plavu i bijelu boju.

    US-Collections_Nautics
  • Mulliner Skyline kolekcija slavi kultni obris Manhattana i prva je Mullinerova kolekcija koja uključuje sve članove trenutne ponude modela. Mulliner Skyline kolekcija uključuje Flying Spur, Continental GT Convertible i Bentayga čineći prvu kolekciju koja uključuje sve tri Bentleyjeve linije modela.
  • US-Collections_Manhattan
  • Kolekcija Mulliner Miami inspirirana je živopisnom umjetničkom scenom u Majamiju, živopisnim spasilačkim stanicama i art deco stilom, a sadrži šest odvažnih Bentleyja. Inspirisana živopisnom umjetničkom scenom u Miamiju, kolekcija automobila uključuje Flying Spur, Continental GT i Bentayga – koji slave blistave boje koje Mulliner Design tim može ponuditi.

    US Collections

Možda vas zanima

Nedavno objavljeno