Subota, 9 Decembra, 2023

Ducati predstavlja novu kolekciju odjeće 2022

Ducati predstavlja svoju novu kolekciju odjeće za 2022. godinu , koja se sastoji od proizvoda pogodnih za sve vrste potreba, dizajniranih da zadovolje zahtjeve svih ljubitelja motocikala.U okviru kolekcije Apparel za 2022. nalazi se tehnička odjeća, osmišljena i namijenjena da vožnju Ducati motocikala učini još ugodnijom i sigurnijom. Ovi proizvodi su dizajnirani od strane Centro Stile Ducati i napravljeni u saradnji sa najboljim kompanijama u sektoru, sa visokokvalitetnim materijalima koji garantuju dug život i dobru zaštitu vozača. Osim toga, postoje raznovrsniji proizvodi pogodni za mnoge situacije, do ležerne odjeće, savršene za nošenje u svakodnevnom životu. Kolekcija Ducati Performance Wear podijeljena je na Racing linije posvećene stazi, Sport posvećene sportskoj vožnji na cesti, Touring za kontekst putovanja i Urban za kretanje gradom.

U okviru Sport linije, postoje dva nova odjevna predmeta koji kombinuju sigurnost i udobnost bez žrtvovanja stila. The Speed Evo C2 kožna jakna je asimetričnog dizajna koji daje dašak sofisticiranosti i modernosti izrazito sportskom izgledu. Zatvarač duž struka omogućava spajanje jakne na pantalone.

U liniji Touring izdvajaju se dva outfita koji su idealni saputnici na putovanju koji će svaku vožnju učiniti nezaboravnom. Oba je dizajnirao Aldo Drudi, a proizveo Ducati.

Konačno, Ducati nudi široku paletu životnog stila , uključujući razne Ducati i Ducati Corse dukseve i majice, sa novom grafikom sa podebljanim linijama i bojama. U okviru ove kolekcije, obnovljena je i vjetrootporna jakna Ducati Corse Thrill, dostupna i za muškarce i za žene. Je Ducati Corse Thrill je idealan odjevni predmet za ljubitelje brenda Ducati Corse, koji svoju strast žele nositi iu slobodno vrijeme. Troslojna rastezljiva soft-shell tkanina jamči odličnu zaštitu od vjetra i vrlo je prozračna.

Najnoviji proizvodi Ducati Apparel uskoro će biti dostupni u prodajnoj mreži motociklističke kompanije sa sjedištem u Bolonji i na Shop.Ducati.com .

Možda vas zanima

Nedavno objavljeno