Nedjelja, 10 Decembra, 2023

YouTube dolazi u vaš Volvo

YouTube video reprodukcija će doći u sve Volvo automobile sa ugrađenim Google-om, što odražava nastavak partnerstva između Volvo Cars-a i Google-a. YouTube će biti prva video platforma koja će biti predstavljena i dostupna za preuzimanje u Volvo automobilima na Google Play-u. Ovo je početak omogućavanja video streaminga u automobilima.

Kada putujete električnim automobilom, duža putovanja mogu dovesti do zaustavljanja punjenja – a sa video reprodukcijom koja je dostupna u automobilu, vozači Volva mogu provesti pauzu za punjenje uživajući u prijenosima uživo, vijestima, emisijama ili najnovijem videu svog omiljenog kreatora. Ono što je najvažnije, Volvo Cars ne pravi kompromise u pogledu sigurnosti i omogućit će reprodukciju videa samo kada automobil potpuno miruje.

Osim videoreprodukcije, Vovlo Cars i Google danas najavljuju da će kupci uskoro moći preuzeti aplikacije za navigaciju kao što su Sygic i Flitsmeister, aplikacije za punjenje kao što su Chargepoint i Plugshare, te gdje su dostupne aplikacije za parkiranje poput SpotHero i ParkWhiz.

Možda vas zanima

Nedavno objavljeno