Nedjelja, 14 Aprila, 2024

Ekskluzivni sportski karakter: BMW X2 Edition GoldPlay.

Nepogrešiv dizajn, koji svojom atletskom karizmom pruža autentičnu indikaciju sportskih karakteristika vožnje, čini BMW X2 atraktivnim izuzetkom u segmentu premium kompaktnih vozila. Sports Activity Coupé (SAC) kombinuje individualni stil života sa modernom funkcionalnošću i tipičnim BMW užitkom u vožnji. Svojim izražajnim prednjim dijelom, tečnim linijama njegovog bočnog pogleda i dva BMW amblema na C-stubovima koji podsjećaju na klasične kupee, nudi i nezavisan izgled unutar porodice BMW X modela. Od marta 2022., novi BMW X2 Edition GoldPlay će omogućiti posebno ekstrovertan izgled u gradskom saobraćaju i šire. Novi BMW X2 Edition GoldPlay nudi se u kombinaciji sa svim varijantama pogona dostupnim za kompaktni SAC. Ovo takođe uključuje BMW X2 xDrive25e plug-in hibridni model i izuzetno sportski BMW X2 M35i.

bmw-x2-edition-gold

Elegantna ekstravagancija sa akcentima od galvanskog zlata.
Novi BMW X2 Edition GoldPlay kombinuje svoje ekskluzivne karakteristike eksterijera i unutrašnjosti sa karakteristikama dizajna i opreme M Sport paketa. M sportsko ogibljenje uključujući spuštanje vozila za 10 milimetara i M sportsko upravljanje optimiziraju potencijal dinamike vožnje kompaktnog SAC-a.

Nova vanjska farba, prepoznatljiva folija.
Boja eksterijera San Remo Green metalik, po prvi put dostupna za BMW X2, rezervisana je isključivo za vozila ovog izdanja. Alternativno, dostupne su varijante Alpine White nemetalni, Misano Blue metalik, Sapphire Black metalik, Skyscraper Grey metalik i BMW Individual boje Storm Bay metalik, Frozen Black metalik i Frozen Pure Grey metalik. Još jedna ekskluzivna karakteristika su grafičke folije u Galvanic Goldu na području vrata i prednjih i stražnjih bočnih zidova.

bmw-x2-edition-gold

Unutrašnjost: Sportski ambijent sa inovativnim detaljima.
Kombinacija karakteristika opreme specifičnih za M sa inovativnim detaljima osigurava ambijent koji je podjednako sportski koliko i ekskluzivan u unutrašnjosti BMW-a X2 Edition GoldPlay. M kožni volan sa multifunkcionalnim dugmadima, obloga u boji antracita, M pedale od nerđajućeg čelika i M oslonac za noge vozača, kao i ključ vozila sa karakterističnom M oznakom naglašavaju sportsku orijentaciju vozila ovog izdanja.

Veliki izbor pogona, opsežna standardna oprema.
Pored plug-in hibridnog modela i izuzetno sportskog BMW X2 M35i, četvorocilindrični motor od 225 kW/306 KS sa TwinPower Turbo tehnologijom, 8-brzinski Steptronic sportski mjenjač, ​​mehanički M sportski diferencijal na prednjoj osovini i inteligentni BMW xDrive sa pogonom na sve točkove za izvanredne performanse, postoji osam drugih varijanti pogona koje možete izabrati za novo specijalno izdanje. Ponuda se kreće od BMW-a X2 sDrive18i sa 100 kW/136 ks do 170 kW/231 ks snažnim BMW-om X2 xDrive25d i uključuje dva benzinska i tri dizel motora. Ovisno o varijanti pogona, svoju snagu isporučuju na 6-brzinski manuelni mjenjač, ​​7-brzinski Steptronic mjenjač sa dvostrukim kvačilom ili 8-brzinski Steptronic mjenjač. Sa izuzetkom početne varijante, sistem pogona na sva četiri točka BMW xDrive, koji je standardan za BMW X2 xDrive25d, dostupan je kao opcija za sve modele.

Možda vas zanima

Nedavno objavljeno