Letovi između Međunarodnog aerodroma Sarajevo i Međunarodnog aerodroma London Luton odvijat će se dvaput sedmično – utorkom i subotom, a karte su dostupne na web stranici wizzair.com i mobilnoj aplikaciji aviokompanije po cijenama već od 17,99 GBP / 38,99 BAM**.

Povezivanje Wizzove sarajevske baze s Londonom dočekano je s velikom radošću, a kompanija je još jednom potvrdila svoju posvećenost ponudi ultra niskih cijena karata i sigurnih letova svim putnicima do željenih odredišta.

Za mirno putovanje u ovom neizvjesnom vremenu, putnici mogu s povjerenjem rezervisati karte zahvaljujući WIZZ Flexu. Uz WIZZ Flex, putnici mogu otkazati svoj let do tri sata prije polaska bez ikakve naknade i potom će im 100% cijene karte odmah biti nadoknađeno u vidu Wizz kredita.

** Cijena u jednom smjeru, uključujući administrativnu naknadu. Uključena je jedna ručna torba (maksimalne dimenzije: 40x30x20cm). Koferi i svaki komad prijavljene prtljage podliježu dodatnim naknadama. Cijena se odnosi samo na rezervacije izvršene na wizzair.com i mobilnoj aplikaciji WIZZ. Broj mjesta po navedenim cijenama je ograničen.