Nedjelja, 14 Aprila, 2024

Outlierman i 24 sata Le Mansa predstavljaju dio nove kolekcije

The Outlierman, proizvođači ručno rađenih luksuznih dodataka za vožnju, objavljuju svoju novu trogodišnju saradnju sa legendarnim 24 sata Le Mansa.

Odabrani zbog svog izvrsnog luksuznog ručno rađenog pribora za vožnju i stilskog znanja koje je izgrađeno tokom vremena, The Outlierman će dizajnirati i proizvesti više licenciranih kolekcija s ograničenim izdanjem inspiriranih najamblematičnijim trenucima i simbolima 24 sata Le Mansa, uključujući luksuzne vozačke rukavice, kravate, džepove, šalove od svile i kašmira, kožne torbe za kacige, novčanike i šorc za kupanje.

Vozačke rukavice 

MULSANNE 24 Heures du Mans – Tour De France Plava / Racing Crvena / Italija Bijela ILI Hyper Crna / Racing Crvena / Italija Bijela
Duga linearna staza od malog ručno šivenog voštanog konca, koji se ističe u kontrastu s mekom napa jagnjećom kožom, je stilski detalj koji su dizajneri Outliermana odabrali da dočaraju oko najpoznatije ravnine poznate trke izdržljivosti. Kontrastni kožni umetci u legendarnim bojama 24 sata Le Mansa i kožni jezičak sa službenim logom trke daju nepogrešiv sportski štih ograničenom izdanju modela vozačkih rukavica s klasičnim stilom.

ARNAGE du Mans

ARNAGE 24 Heures du Mans – Italija Bijela / Trkačka crvena / Tour De France Plava Dizajneri Outliermana kombinirali su prianjanje od antilop sa “rock ‘ n roll šavovima”, toliko zamršenim da su ga morali ručno šivati ​​stručni zanatlije s pod pažnjom Arnage Cornera. Ikonične trkačke boje i službeni logo 24 sata Le Mansa upotpunjuju posvetu brenda Bologna Arnage Corner-u.

 

Tertre Rouge 24 Heures du Mans

TERTRE ROUGE 24 Heures du Mans – Vozačke rukavice bez prstiju Racing Red / Italija Bijela / Tour De France Plava
Model vozačke rukavice bez prstiju potpisan od strane The Outlierman, u kultnim bojama 24 sata Le Mansa i poboljšan kožnim jezičkom sa zvanični logo takmičenja. Šavovi, pomno ručno izrađeni od strane The Outliermanovih majstora za izradu rukavica iz Napulja, i umetci od napa jagnjeće kože koji dizajniraju profile prstiju i rubove, čine prepoznatljivim modelom vozačkih rukavica ograničenog izdanja koji je Outlierman dizajnirao uzimajući inspiraciju s najviše tačke trkačke staze. Najnoviji Outlierman proizvodi možete pronaći ovdje.

24 sata Le Mansa je najstarija aktivna trka izdržljivosti na svijetu i održava se od 1923. godine. Održava se svake godine na Circuit de la Sarthe, a ove godine će se održati u subotu 11. i nedjelju 12. juna. 24 sata Le Mansa osnovan je 1906. godine, i Automobile Club de l'Ouest (ACO) organizirao je prvi Grand Prix ikada 1906. godine i uveo 24 sata Le Mansa 1923. Stalni ordanizator trka izdržljivosti, ACO doprinosi organizaciju i promociju FIA Svjetskog prvenstva u izdržljivosti i potaknuo evropsku seriju Le Mans i azijsku seriju Le Mans. Osim svjetski poznatog Le Mans 24 sata, ACO staze su domaćini 24-časovne motociklističke utrke (24H Motos), VN Francuske motociklista, 24-satnog kartinga i 24-časovne trke kamiona (24 Heures Camions). 24 sata Le Mansa je testni centar za inovacije u automobilskoj tehnologiji, što je naš glavni put razvoja. Posvećenost ACO-a održivoj mobilnosti trenutno poprima oblik projekta MissionH24 za uvođenje klase vodonika na 24 sata Le Mansa. Sa 20.000 članova, entuzijasta automobila i motocikala, klub predstavlja vozače širom Francuske i šire. Članovi uživaju u privatnim događajima na stazi i širom zapadne Francuske. Kao vlasnik i operater poznatog muzeja 24 sata Le Mansa, koji ima 140 kultnih vozila, klub je ponosan što igra ulogu u očuvanju trkačkog naslijeđa. Takođe na rubu staze, klub ima auto-školu Le Mans Driver, kao i karting kompleks sa simulatorima i međunarodnom standardnom stazom.

Možda vas zanima

Nedavno objavljeno