Petak, 23 Februara, 2024

Honda e Limited Edition

Nakon ogromnog uspjeha svog nagrađivanog potpuno električnog gradskog EV-a, Honda je predstavila novu Honda e Limited Edition, koja nudi jedinstveni vanjski stil za poboljšanu istaknutu individualnost. Honda e Limited Edition je bazirana na Advance Grade i prvi put je dostupna u Premium Crystal Red boji sa mnoštvom kontrastnih crnih akcenta. Uvedene su crne oznake sprijeda i pozadi, kao i jedinstvene crne legure od 17” kako bi se dodatno podigao elegantan i emotivan stil ovog urbanog EV.

Max Verstappen vozi Limited Edition na svojoj prvoj vožnji

Ograničeno na samo 50 jedinica širom Evrope, novo ograničeno izdanje nudi najekskluzivnije iskustvo Honda e do sada. Od kada je lansirana u Evropi i Japanu 2020. godine, Honda e je dobila priznanje kritike širom svijeta, aplaudirala je zbog svog inovativnog dizajna i progresivne tehnologije. Neposredno prije pobjede na FORMULI 1 ROLEX GRAN PREMIO DEL MADE IN ITALY E DELL'EMILIA-ROMAGNA 2022, Max Verstappen vozio je Hondu e Limited Edition u obližnjoj Dozzi. Aktuelni svjetski šampion u vozačima bio je impresioniran električnim performansama Honde e Limited Edition i privlačnim stilom dok je manevrirao kroz uske i krivudave ulice srednjovjekovnog sela.

“Honda e Limited Edition je jednostavno divna,” rekao je Verstappen. “Ima funky izgled, kompaktan dizajn i zabavan je za vožnju. To je odlično električno gradsko vozilo.”

Možda vas zanima

Nedavno objavljeno