Nedjelja, 14 Aprila, 2024

Subaru Outback osvaja nagradu – najbolji crossover karavan

Subaru-ovom Outbacku dodijeljena je nagrada ‘Najbolji crossover karavan’ u godišnjim nagradama magazina 4×4 za 2023. godinu.

‘Nikada nije postojao Outback kojem se nismo divili, čak ni u danima prije nego što ga je Subaru počeo tako zvati. Kompanija tačno zna šta radi sa ovakvim vozilima. Najnoviji model ima više tehnologije nego ikada prije, ali povrh toga ima i sve što vam je potrebno da napravite dobar, upotrebljiv porodični karavan. Stvari kao što su prostrana kabina sprijeda i pozadi, briljantna fleksibilnost za nošenje tereta i, nema veze, sigurnosni komplet svjetske klase. Povrh toga, možete ga voziti po traljavim, mokrim, blatnjavim uslovima cijeli dan.

Karakter i izgled Outbacka ostaju isti kao i prije. Ali sa novom platformom ispod kože, to je daleko sigurnije i atletskije vozilo – i ono koje nastavlja da pomjera igru ​​napred u klasi krosovera.

Često se kaže da kada jednom imate Subaru, nikada ne želite da ostanete bez njega. I postoji razlog za to. Outback je sav porodični automobil koji će vam ikada zatrebati – a u stvarnom svijetu, to je sav terenski automobil koji će vam ikada zatrebati. ‘ Alan Kidd, urednik, 4×4 Magazin.

 

Možda vas zanima

Nedavno objavljeno