Srijeda, 24 Jula, 2024

Nissan Futures predstavlja inovacije u održivoj mobilnosti (video)

Nissan Motor Co., Ltd. će održati Nissan Futures , događaj koji prikazuje kako Nissan oblikuje budućnost održive mobilnosti i inovativnog dizajna, u svojoj galeriji Global Headquarters u Japanu od 4. februara do 1. marta.

Kao dio predstavljanja događaja, Nissan je predstavio fizički konceptni model svog Max-Out EV kabrioleta. Model je ranije prikazan u virtuelnoj formi kao dio Nissan Ambition 2030 vizije najavljene u novembru 2021. pod zastavom Nissan Futures. Max-Out—koji će biti izložen za vrijeme trajanja događaja—utjelovljuje Nissanovu ambiciju da podrži veći pristup održivoj i inovativnoj mobilnosti.

Max-Out koncept Kreiran na temeljnom konceptu da budete jedno sa automobilom, Nissan Max-Out kabriolet sa dva sedišta dizajniran je da pruži oslobađajući osećaj otvorenosti, dok nudi poboljšano, dinamično iskustvo vožnje. Max-Out prikazuje Nissanovu inovaciju za razvoj raznolike palete naprednih i upečatljivih vozila, s jasnom vizijom kako mogu koristiti kako pojedincima tako i društvu.

Kroz javne događaje kao što je Nissan Futures, Nissan nastavlja da stvara prilike za dvosmjerni dijalog koji će kompaniji omogućiti da bolje razumije individualne i društvene potrebe i krene ka čistijem, sigurnijem i inkluzivnijem svijetu.

Možda vas zanima

Nedavno objavljeno