Srijeda, 21 Februara, 2024

Ducati: kolekcija za 2023.

Predstavljena na međunarodnom sajmu automobila EICMA, nova kolekcija odjeće Ducati 2023 sada je dostupna u prodajnoj mreži ii. Proizvodi su dizajnirani za sve entuzijaste koji žele živjeti svoju strast sa stilom i jedinstvenošću, bez kompromisa po pitanju sigurnosti i udobnosti. Predmeti predloženi u liniji odjeće osmišljeni su i dizajnirani da učine iskustvo vožnje na Borgo Panigale motociklima još ugodnijim. Asortiman Ducati 2023 – predstavljen tokom Ducati World Prèmiere 2023 – može zadovoljiti potrebe svih motociklista, od onih koji više vole adrenalinsku vožnju na stazi na Panigale V4 R do onih koji pronađu svog idealnog saputnika na Multistrada V4 Rallyju. Širok izbor daju linije odjeće za trke, sport, turneje, urbane i sportske odjeće, a sve ih karakteriziraju visokokvalitetni materijali, pažnja prema performansama i detaljima.

Prva novost ove godine svakako je prisustvo jedne grafičke teme unutar Ducati Corse linije. Referenca na tri nijanse crvene prisutne na MotoGP izgledu dajući uniformnost cijeloj kolekciji, koja je oduvijek bila idealna za one koji traže energičan i dinamičan stil, direktno sa staze. Protagonist linije Sport je Fighter C2 jakna. Balans između meke goveđe kože i rastezljive tehničke tkanine daje udobnost i lakoću ovom odjevnom predmetu koji je ekskluzivno dizajnirao Dainese za Ducati, namijenjen sportskoj vožnji, ali i odličan u urbanijim situacijama.

Za putnike na daljinu koji voze motore u svim vremenskim uvjetima, Touring kolekcija je obnovila Strada C5 outfit, sada poboljšana novim modularnim rješenjima, kao što je mogućnost zagrijavanja ili ventilacije kako bi se bolje prilagodili vanjskim temperaturama. Dostupna i u muškoj i u ženskoj odjeći, Strada C5 outfit podsjeća na boje nove Multistrada V4 Rally, za savršenu integraciju između bicikla i motociklista.

Konačno, linija Sportswear posvećena je svima onima koji svoju strast prema proizvođaču Borgo Panigale žele živjeti ne samo na dva kotača već i u svakodnevnom životu, bezvremenska kolekcija odjeće i dodataka brendova Ducati i Ducati Corse i pogodna za svaku priliku. . Nadalje, za one koji jedva čekaju da bodre Crvene iz Borgo Panigalea u trkačkoj sezoni 2023. koja tek počinje, još uvijek je moguće upotpuniti izgled prave Ducatiste najnovijim primjercima slavljeničkog t- majice posvećene pobjedama Francesca Bagnaie i Alvara Bautiste u MotoGP i WorldSBK svjetskim prvenstvima, za čarobnu godinu koju možete proživjeti, nositi i uvijek ponijeti sa sobom.

Novi artikli Ducati Apparel dostupni su u mreži ovlaštenih dilera i na web stranici Shop.Ducati.Com.

Možda vas zanima

Nedavno objavljeno