Srijeda, 24 Jula, 2024

Volvo EX90 Excellence: putujte u vrhunskoj udobnosti

Volvo EX90 Excellence je savršen pratilac ako se više volite opustiti na zadnjim sjedištima nego sami voziti. Bilo zato što bolje odgovara vašem užurbanom rasporedu, ili jednostavno zato što to želite, EX90 Excellence vam omogućava da putujete u vrhunskom, prvoklasnom stilu i udobnosti.

„Sa EX90 Excellence, mi demonstriramo našu sposobnost inovacija u vrhunskom premium segmentu i ispunjavamo specifične zahtjeve tržišta sa našim automobilima,“ rekao je Björn Annwall, glavni komercijalni direktor i zamjenik izvršnog direktora. “Prvo će se ponuditi u Kini jer je kinesko tržište izuzetno važno za našu kompaniju, a EX90 Excellence je kreiran da zadovolji potražnju za vrhunskim automobilima koje vozi šofer.” Izvana, Volvo EX90 Excellence prolazi kroz nekoliko malih podešavanja u poređenju sa svojim bratom sa sedam sedišta, dajući mu još samouvereniji i uzvišeniji izgled. Možda primijetite dvobojnu shemu boja ili posebno dizajnirane kovane naplatke od 22 inča, optimizirane za aerodinamičke performanse, veću snagu i bolje rukovanje. Uglavnom, baziran je na prekrasnom Volvu EX90 koji smo otkrili svijetu krajem prošle godine.

 

 

Izvanredna udobnost unutra

Međutim, uđite unutra i tu se dešava prava promena. Najočiglednije je da smo uklonili sjedišta u zadnjem redu i zamjenili ih sa dva pojedinačna sjedišta, opremljena udobnim mekim jastucima.  Između dva sjedišta ugradili smo frižider u koji možete da odložite veliku bocu, što vam omogućava da utolite žeđ ledeno hladnim napitkom u bilo kom trenutku.

Baza najsavremenije tehnologije

Tehnološki, EX90 Excellence ima koristi od iste napredne tehnološke baze koju smo otkrili na Volvo EX90 prošle godine. EX90 Excellence je najsigurniji četverosjed koji je Volvo ikada napravio i ima nevidljivi štit sigurnosti koji omogućava naša najnovija tehnologija senzora, iznutra i izvana, kao i tehnologija lidara kao standard iz Luminara i revolucionarni sistem razumijevanja vozača.

Možda vas zanima

Nedavno objavljeno