Subota, 13 Jula, 2024

NOVA LIMITIRANA SERIJA “MY AMI BUGGY” IZ CITROËNA

Citroën predstavlja novu verziju “My Ami Buggyja”, sa 1.000 proizvedenih jedinica, poboljšane novom opremom i dostupne u 9 zemalja. “My Ami Buggy” se može naručiti samo online od 20. juna u 10:00 sati

NOVE KARAKTERISTIKE KOJE OVO NOVO IZDANJE ČINE JOŠ POSEBNIM Ova druga ograničena serija je zasnovana na istom principu: bez vrata i bez krova – na taj način možete uživati ​​u slobodnom vremenu i osjećati se što bliže prirodi, zajedno s ugodnim osjećajem slobode. Ipak, kako bi se zaštitili od bilo kakvog lošeg vremena, dodane su i modificirane zaštitne komponente. Nove plastične navlake sa patentnim zatvaračima dizajnirane su da štite putnike izvana. Ovo je dodatak krovnoj zaštiti koja osigurava gotovo zatvoren putnički prostor na vjetru, hladnoći ili kiši.

Novi okviri vrata i krova i nove kapije za bolju integraciju neke opreme, kao i poboljšanje njenog stila Dodani su okviri vrata i krova kako bi se osigurale prozirne cerade i mekani krov, tako da se neprimjetno stapaju s karoserijom za urednu završnu obradu. Instrument jedinica, koja se još uvijek nalazi na kućištu stupa upravljača, ima novu lučnu kapicu, koja joj daje retro osjećaj.

Ami zvučnik i nova dodatna oprema nadmašuju ponudu opreme u ovom novom ograničenom izdanju “My Ami Buggy”. “Ultimate Ears Boom” je lagani Bluetooth zvučnik koji se lako može ponijeti bilo gdje. Ljubitelji muzike će cijeniti snažan i impresivan zvuk od 360°. Vodootporan i čvrst, sa trajanjem baterije od 15 sati, pružit će muzičku pratnju za vaše najupečatljivije trenutke. Unutar „My Ami Buggyja“ uvlači se u posebno kućište na instrument tabli, odmah pored volana. Nadalje, budući kupci “My Ami Buggy” će dobiti proizvode koji se odnose na “My Ami Buggy” liniju.

“My Ami Buggy” će se naći u prodaji 20. juna po cijeni od 10.490 € sa PDV-om.

 

Od svog lansiranja u aprilu 2020., Citroën Ami je bio iznenađenje na tržištu mikro-mobilnosti zahvaljujući svom netipičnom dizajnu. Ami je jednostavan za rukovanje jer je ultrakompaktan i dug je 2,41 metar. Električni, može se napuniti za 4 sata jednostavnom utičnicom od 220 V, kao i svaki drugi kućni aparat. Ami je stvoren da ga koristi što više ljudi od strane vozača svih uzrasta. Može ga voziti 14-godišnjak jednako lako kao i 77-godišnjak. Uu jedanaest zemalja, Ami je već osvojio više od 35.507 kupaca u Evropi. Popularnost malog pokretnog objekta nastavlja da raste. Lansiran je u Luksemburgu u januaru. Potom će biti lansiran u Švicarskoj, Malti, Sloveniji i u francuskim prekomorskim departmanima (Reunion, Martinique i Guadeloupe) u drugom tromjesečju 2023. Uskoro će biti dostupan za naručivanje u Danskoj.

Možda vas zanima

Nedavno objavljeno