Nedjelja, 3 Decembra, 2023

DS Automobiles predstavlja kolekciju prefinjenih i elegantnih proizvoda u svom Lifestyle butiku

DS Automobiles nudi ekskluzivnu paletu prefinjenih i elegantnih artikala, dizajniranih da uljepšaju svakodnevni život ljubitelja brenda.

U potrazi za ekskluzivnošću, fanovi brenda će moći da pronađu kožne dodatke kompanije DS Automobiles, uključujući torbe 48HR (770 eura), aktovke (610 evra) i torbe (220 evra). Ovi jedinstveni komadi, napravljeni u Francuskoj i od prave kože, utjelovljuju eleganciju i pažnju na detalje prisutne u svakom dizajnu DS automobila.

 

 

 

Za entuzijaste automobila, Lifestyle Shop prikazuje širok izbor modela koji vjerno repliciraju prošle i trenutne asortimane. Ovu kolekciju upotpunjuju modeli speedforma u imidžu koncepta DS AERO SPORT LOUNGE (62 eura) i DS E-TENSE PERFORMANCE (78 eura). 1959 DS 19 je takođe dostupan u veličini 1/12 (180 eura).

DS_E-TENSE_PERFORMANCE-SPEEDFORM

DS Automobiles Lifestyle Boutique je više od puke kolekcije artikala; to je poziv da se svakodnevno iskusi izvrsnost. Uz široku paletu proizvoda od odjeće do dodataka i svakodnevnih predmeta, svaki proizvod savršeno ilustruje konvencije i vrijednosti DS Automobiles. Dostupan na tri jezika (francuski, engleski i njemački), butik lifestyle.dsautomobiles.com nudi besplatnu dostavu bilo gdje u svijetu za kupovinu od 100 eura ili više.

Da bi proslavili prazničnu sezonu, DS Automobiles nudi specijalni popust od 10% na prvu porudžbinu sa kodom „DOBRO DOŠLI“. To je idealna prilika da uronite u svijet DS-a i pronađete savršen poklon.

DS Automobiles online butik: https://lifestyle.dsautomobiles.com/

Možda vas zanima

Nedavno objavljeno