Nedjelja, 3 Decembra, 2023

Tražite poklon, posjetite “The Originals Renault store”

Otvorena za sve – kolekcionare, poznavaoce, kompulzivne kupce ili samo obične pretraživače – „Original Renault prodavnica“ uključuje niz opcija koje pomažu posjetiocima da pronađu svoje omiljene proizvode.
Original web stranici se može pristupiti putem sljedeće veze: https://theoriginals-store.renault.com/
Web stranica je spremna za prazničnu sezonu, s poboljšanim funkcijama, pojednostavljenim procesom naručivanja, sigurnim plaćanjem i međunarodnom dostavom. Dostupan je na šest jezika (engleski, francuski, njemački, španski, talijanski i portugalski) i može se isporučiti širom svijeta.

Jedan od Renaultovih najboljih prijedloga za poklon je električna trkačka staza duga 3,80 metara sa dva električna vozila Renault 5. Prilika za igrače svih uzrasta da se suoče: Renault 5 Prototype protiv Renault 5 Turbo 3E.

Od početka 2023. godine “Original Renault prodavnica” prima narudžbine od kupaca iz cijelog sveta (skoro 50 zemalja) sa prosječnom vrednošću korpe od 68 evra. Širok asortiman merchandisinga uključuje gotovo 400 artikala, u rasponu od maketa do odjeće, dječjih igračaka, skejtborda i posebnih kolekcija za određena vozila ili teme, poput tenisa ili novog rnlt© asortimana.
Svi proizvodi su razvijeni kao dio ekskluzivne suradnje s dizajnerima brenda, koji u tome vide odličan način za kanalisanje svoje kreativne energije.

Web stranica također nudi mnoge druge široke ideje za poklone, uključujući niz skejtbordova, kožnih jakni i džempera od kašmira, a za djecu automobil na pedale, starinski automobil za vožnju ili drvenu garažu Renault sa servisnom stanicom i maketama.

Možda vas zanima

Nedavno objavljeno