Srijeda, 24 Jula, 2024

Panigale 2023 Replika: Ducati za proslavu sezone obaranja rekorda

Ducati slavi osvajanje MotoGP, WorldSBK i WorldSSP titula stvaranjem pet specijalnih, kolekcionarskih izdanja Panigale serija, inspirisanih Desmosedici GP Francesca Bagnaia, Jorgea Martína i Marca Bezzecchija, Panigale V4 R od Álvara Bautiste i Nicolòa Panigalea. V2. Panigale V4 posvećeni Bagnaii i Bautisti nose žutu livreju s kojom su se dva šampiona utrkivala u Misano Grand Prixu i SBK rundi, slaveći ikoničnu boju.

Replika svetskog šampiona Panigale V4 Bagnaia 2023 inspirisana je najekskluzivnijom livrejom sezone 2024, Ducati Yellow sa kojom se Desmosedici GP Ducati Lenovo tima utrkivao na VN San Marina i Rivijere di Rimini u Misanu. Proizvodnja je ograničena na 263 jedinice.
Panigale V4 Martín 2023 Racing Replica preuzima zvanične boje Desmosedici GP tima Prima Pramac, a još je jedinstveniji prednji blatobran od karbonskih vlakana. Proizvodnja je ograničena na 189 jedinica.
Panigale V4 Bezzecchi 2023 Racing Replica inspirisana je žuto-crnom livrejom Desmosedici GP tima Mooney VR46. Proizvodnja je ograničena na 72 jedinice.

Možda vas zanima

Nedavno objavljeno