Srijeda, 24 Jula, 2024

Novi Citroën ë-C3 osvaja nagradu Autobest “Ecobest” 2024.

Nagrada koja se bavi ekološki prihvatljivom mobilnosti, energetskom efikasnošću i smanjenjem uticaja na životnu sredinu prepoznaje ë-C3 kao najupečatljiviji električni automobil koji izlazi na tržište 2024. godine . Novi ë-C3 mijenja igru : nije samo pristupačno električno vozilo proizvedeno u Evropi, sa cijenom od 23.300 eura, već je takođe lak za upotrebu i svestran, a može se pohvaliti atraktivnim stilom, odgovarajućom opremom i udobnošću.

Sa svojim električnim motorom od 83 kW (113 KS) i baterijom od 44 kWh koja nudi domet do 320 km u WLTP ciklusu, novi ë-C3 isporučuje više nego dovoljno snage i performansi da zadovolji većinu kupaca kojima je potreban električni auto za gradska i prigradska putovanja. Ispostavilo se da su duža putovanja lakša zahvaljujući brzom punjenju od 100 kW DC od 20 do 80% kapaciteta za samo 26 minuta i novom e-Routes pametnom EV planeru putovanja.

Moderan dizajn i pristupačan električni vijek.

Sa modernim dizajnom koji kombinuje B-hečbek sa većim rastojanjem od tla i višim položajem sedenja, ali sa istim otiskom kao i C3, ë-C3 izlazi na kraj s potrebama kupaca u razvoju, nudeći širok spektar korisne opreme i tehnologija za pomoć vozaču. Citroën shvata važnost svestranosti u B-segmentu, a novi ë-C3 daje rezultate na ovom frontu. Novi ë-C3 savršeno odgovara potrebama porodica, koje će imati koristi od uglađenosti i tišine električne energije, upotpunjene prostranošću i odličnom udobnošću, glavnim dijelom DNK brenda.

 

Možda vas zanima

Nedavno objavljeno