Subota, 15 Juna, 2024

Vežite se i pjevajte naglas uz Nissan Townstar Karaok-e

Nissan donosi ritam na ulice sa Townstar Karaok-e: jedinstvenim, 100% električnim kombijem koji pruža potpuno karaoke lounge iskustvo u pokretu. Ovaj prilagođeni mobilni muzički studio demonstrira svestranost Townstar EV platforme, gdje je jedino ograničenje za konverziju vaša mašta.

Hrabro razbijajući kalup, Nissan Townstar Karaok-e isporučuje esencijalnu električnu efikasnost i prefinjenost uz zabavu u pokretu koja će zasigurno natjerati sve da pjevaju. Opremljen baterijom od 45 kWh i ukupnim WLTP gradskim dometom do 219 milja (do 163 milje u kombinovanom ciklusu), ovaj jedinstveni Townstar EV prilagođen je potpuno funkcionalnim, ugrađenim karaoke sistemom kako bi ponudio iskustvo koje je koliko zabavno toliko i nezaboravno. Razvoj i dizajn Townstar Karaok-e zamišljen je sa dva koncepta u svojoj srži: dobrobit i sreća. Naučno je dokazano da pjevanje i muzika smanjuju stres, podižu nivo dopamina i proizvode endorfine, tako da je Karaok-e savršen način da prkosite uobičajenom i pretvorite svako putovanje gradom u zabavno i radosno putovanje.

Preuređen enterijer za senzacionalno pevačko iskustvo
Tovarni prostor Townstar Karaok-e pretvoren je u najsavremeniji karaoke salon koji svakoga može pretvoriti u pevačku senzaciju. Sa renoviranom unutrašnjosti kako bi se pružila maksimalna udobnost putnicima i prostor za noge poput limuzine, Townstar Karaok-e savršeno pokazuje agilnost jednog od Nissanovih najpopularnijih kombija.

Od svog potpuno integrisanog, najsavremenijeg zvučnog sistema i subwoofera do 32-inčnog ekrana visoke definicije i širokog repertoara pjesama na više jezika, Townstar Karaok-e garantuje putovanje obogaćeno nezaboravnim nastupima. Putnici također mogu snimiti svoje nastupe na GoPro kamerama, a zatim neprimjetno personalizirati i podijeliti svoje uvode, rezultate i fantastične neuspjele falsette na popularnim društvenim platformama koristeći ugrađene ekrane osjetljive na dodir.

Townstar Karaok-e

Da bi svaka izvedba bila još upečatljivija, LED ormarić i unutrašnja krovna svjetla su sinhronizirani s ritmom, dok karaok-e eksterijer ima upečatljiv znak ‘On Air’ koji očarava tok boja koji mijenja boju na svjetlu dok se krećete oko vozila, garantujući maksimalnu pažnju pješaka i drugih učesnika u saobraćaju.

Pogledajte ovaj video da vidite kako Nissan Townstar Karaok-e okuplja ljude kroz pjevanje .

Kako biste transformisali Townstar EV?
Dok Townstar Karaok-e nije dostupan za kupovinu, obični Townstar EV jeste i sada je dostupan u Velikoj Britaniji kao ultra svestrani Crew Van, sa pet sjedišta i izuzetno fleksibilnom unutrašnjosti. Da biste saznali više o Nissan Townstaru, kliknite ovdje .

Možda vas zanima

Nedavno objavljeno